Entreprenörsbloggen header
8:25 am - 21/05/2012

Elsas Karriärtips

Elsa, som bloggar här på Fresh, har stora konstnärsdrömmar och ger här sina 5 bästa karriärtips till oss!

Spontanitet
Jag har alltid varit väldigt spontan. Det har lett mig till både bra och mindre bra äventyr. Men framför allt har det visat mig olika vägar och val, möten med människor och gett mig idéer. Att vara spontan är nog sparken i röven som man faktiskt behöver många gånger!

Modig
Det är faktiskt sant, orädda människor tar sig till toppen, så är det bara. Vi svenskar måste ta oss själva i kragen, ta ett djupt andetag och bara GO FOR IT. Vad förlorar jag om jag tar den dörren?! Eller rättare sagt vad kan jag VINNA på att ta den dörren. Så mycket mer förmodligen! Testa!!

Positiv
När du ser möjligheterna, ta dem! Nu när du öppnat dörren och klivit in med en positiv inställning så har du alla förutsättningar för att lyckas. Ingen kan stoppa dig nu…förutom du själv.

Självförtroende
Alla individer borde ha ett bra självförtroende. Det är bara vi själva som ansvarar för vad vi tar till oss och vad vi skakar av oss. Tänk även på hur din omgivning ser ut. Lyfter de dig eller är de missunnsamma? Ett bra självförtroende syns. Är det ett sunt självförtroende (finns ju även folk som tar det till överdrift) så är det bara till din fördel.

Våga göra fel
Glöm aldrig bort att vi alla är människor och att vi alla gör fel. Så är det bara. Släpp pressen. ”Det är bättre att ångra vad man har gjort än att ångra det som aldrig blev gjort.”

Leave a comment

5 | Elsa Ekman- May 22, 2012 at 12:55 pm
[...] kan kolla in resten HÄR Tweet DELA POST KOMMENTARER (0) PERMALÄNK No comments [...]
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE